Monday, February 18, 2013

Keediserullid

Väga hõlpsasti valmistatavad ja mitte väga magusad suupisted. See retsept on pärit mu ema kokaraamatust, ja kuna üks õunamarmelaadi moos kapis ootas, siis oli hea põhjus neid proovida ka ise teha.
Vaja läheb:
6.dl jahu
200 g margariini
2 dl hapukoort
keedist (parim on õunamarmelaadi moos, kuna see pole nii vedel, et see välja voolaks)

Taina rullid

Valmistamine - Hõõru pehme margariin ja hapukoor ühtlaseks, lisa jahu ja sõtku taignaks. Jaga taigen neljaks ja vormi need neli osa pallideks. Hoia külmas 1/2-1 tund. Rulli iga pall õhukeseks ümmarguseks leheks. Lõika see 12-neks sektoriks (mina sain teha 8ks, muidu jäi sektor liiga kitsas (kõik oleneb palli suurusest). Igale sektorile pane keedist ja keera rulli. Vajuta ääred pisut kokku, siis ei voola keedis välja. Küpseta ahjus helepruuniks. Raputa peale tuhksuhkrut.

Keediserullid valmis kujul :)

No comments:

Post a Comment