Friday, February 8, 2013

Toorjuustu karamellikook

Täna valmis siis toorjuustu kook.....


Kalevi toffee kommid
Põhi:
120g Kalevi vanilliküpsiseid
50g võid

Täidis:
400g toorjuustu
2 muna
pool purki kondentspiima
2tl vanillisuhkrut
2spl suhkrut
1 pakk Kalevi toffee komme 
Valmistamisõpetus

Purusta küpsised peeneks puruks ja sega sulatatud või hulka ja sega hästi läbi. Vajuta saadud segu koogivormi põhja (vorm 22cm) ja pane kuni täidise valmimiseni külmikusse.
Toorjuust mikserda läbi,lisa juurde munad, suhkrud ja kondentspiim ning sega ühtlaseks massiks, kalla segu koogivormile ja lisa kommid, mis proovi võrdselt koogi peale ära jagada. Küpseta 160 kraadi juures umbes tund aega.
Kuna terve küspisepakk on rohkem kui 120 g, siis mina panin terve paki küpsiseid ja seega panin võid pisut rohkem.

Kook enne ahju minemist :)

Ja kook on valmis :) Kook oli maitsev nii soojana, kuid kui oli öö külmikus ära seisnud, siis maitses isegi veel paremini.

No comments:

Post a Comment