Saturday, February 16, 2013

Valge sokolaadi toorjuustukook laimiga

Vaja läheb:

Põhi
180 g Digestive küpsiseid
80 g võid

Peale
400 g toorjuustu
200 g valget sokolaadi
2 dl vahukoord (200ml)
1 sp suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 laimi
Lõika laim neljaks sektoriks, sest nii saad mahla paremini pigistada.
Valmistamine: Purusta küpsised, lisa sulatatud või ja sega kausis. Vooderda 26 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga ning suru küpsisepuru sinna põhjale. Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga tugevaks vahuks. Lisa toorjuust ja laimimahl. Sulata valge šokolaad, lase jahtuda ning lisa eelnevalt kokku segatule. Sega kõik hoolega ühtlaseks massiks. Vala kreem põhjale nii et see jaotuks ühtlaselt. Aseta kook 4-5 tunniks külmkappi tahenema.
                                                                   Valmis kook

No comments:

Post a Comment